John Zink Hamworthy fáklyák és kemence égők

John Zink a legnagyobb múltú, piacvezető berendezés gyártó az égéstechnológiában. Küldetésük, hogy hosszú távú és környezetkímélő értékeket teremtsenek az iparban. A John Zink vállalat birodalom magában foglalja a KEU (termikus oxidáló berendezések), COEN, TODD, KALDAIR, HAMWORTHY COMBUSTION, AIROIL-FLAREGAS, McGill (fáklya és kemence égők), CHENTRONICS (gyújtó és lángőr rendszerek), ZOLOSCAN (kemence égéstér analitika) márkaneveket.

Partnerünk termékkínálatában megtalálhatók:

  • az alacsony kibocsátású égők,
  • a szárazföldi és tengeri fáklyák,
  • termikus oxidáló rendszerek,
  • pára égető és pára visszanyerő rendszerek

A piacon jelenleg elérhető legmodernebb távgyújtó és lángőr biztonságtechnikai megoldásokat tudjuk nyújtani. A kimagasló fáklyacsúcs és pilot élettartam mellett partnerünk a legkisebb földgáz, gőz és öblítőgáz fogyasztások mellett tudja elérni az elvárt maximális füstmentes kapacitást.

Technológiai égőivel az alacsony NOx, ultra alacsony NOx kemence égők széles választékát fejleszti és gyártja. Kemence égőink használhatóak természetes huzat és ventillátoros üzemben, az üzemanyag, vagy levegő többszöri bevezetésével és több égészóna fenntartásával biztosítják a ma elérhető legszigorúbb kibocsátási értékeket.

A pára kezelő rendszerek esetében akár az emissziós párák értékes termékké való visszanyeréséről, vagy a hulladék gázok megsemmisítéséről van szó, a John Zink pára visszanyerő rendszerek (VRU, VCU) egyszerűsítik a folyamatokat hogy a üzemeltetés tisztább és hatékonyabb legyen.

Több mint 2000 pára visszanyerő egységet és pára megsemmisítő egységet telepítettek világ szerte, a John Zink pára visszanyerő rendszerek az amerikai környezetvédelmi hivatal mind a Legjobb Bizonyított Technológia, valamint a Maximálisan Elérhető Szabályozó Technológia elismeréssel illette.

Partnerünk a fáklyák és égők működését a valós üzemeltetési feltételeknek megfelelő körülmények között a saját Nemzetközi Kutató Fejlesztő Központjában teszteli és ellenőrzi.

Kapcsolódó videó