Statiflo statikus keverők

Statiflo statikus keverőket gyártó partnerünk találó mottója szerint dinamikus piacvezetők a statikus keverők piacán. Magas hozzáadott értékkel rendelkező statikus keverőik világszerte ismertek. Termékeik között megtalálhatóak a csőszakaszba épített statikus keverők, nyílt csatorna keverők, gáz eloszlató keverők és gáz beadagoló rendszerek. Telephelyük az Északnyugat Angliában található Macclesfield városban található. Tapasztalat, inspiráció és innováció segít a Statiflo márkanév erősítésében a statikus keverők terén.

Csőszakaszba épített általános statikus keverők

A Statiflo általános ipari felhasználású statikus keverők bármilyen általános keverési igénynek eleget képesek tenni. Elérhetőek fix és cserélhető keverőelemekkel is.

Sztenderd karimás kivitelben kerülnek forgalomba, de igény esetén bármilyen szabvány szerinti csatlakozóval szállíthatóak.

Opcionálisan elérhetőek különböző mintavételi vagy beadagolási pontok, csatlakozók valamint hűtő- és fűtő köpeny.

Anyagminőségüket illetően többféle acél ill. ipari műanyagból készülhetnek, a vevői igényeknek megfelelően.

Nyílt csatorna keverők

A Statiflo csatorna keverők forradalmasították a keveréstechnológiát a vízkezelésben és szennyvíziparban.

A 900-as szériában megtalálható statikus csatorna keverők gyorsan, rövid beépítési hossz mellett, minimális ellenállással érnek el kimagasló hatékonyságú keverést.

Komplett keverés érhető el a csatornában, alacsony CoV mérőszám mellett, a térfogatáramok széles spektrumában. Az elhanyagolható csővezetéki ellenállásnak köszönhetően a gravitáció által fenntartott térfogatáram továbbra is lehetséges marad. Ennek köszönhetően nem kell szivattyúzási költségekkel kalkulálni.

A Statiflo csatornakeverő nemcsak az új létesítményeknél kiváló választás, de már meglévő üzemekbe is beépíthető, akár a termelés leállítása nélkül.

A moduláris kialakításnak köszönhetően nagy csatorna szélesség/magasság arány sem jelent akadályt.

A jellemző alkalmazások a vízkezelés, pH szabályozás és polielektrolit adagolás.

Gáz eloszlató keverők és beadagoló rendszerek

A Statiflo GDS Gáz eloszlató keverők és beadagoló rendszerekben két keverési pontot alkalmaznak. A mellékágba épített statikus keverő apró gázbuborékokat hoz létre, míg a főágba épített keverő a megfelelő gáz bekeverést és eloszlatást biztosítja. A jellemző alkalmazások között megtalálható, az ivóvíz levegőztetés, ózonos fertőtlenítés, hűtővíz kezelés, különböző szennyeződések eltávolítása, íz- és szag semlegesítés, italok gyártása, valamint BOD, COD csökkentés

Kapcsolódó dokumentumok, linkek

Statiflo statikus keverők