DMN Westinghouse por- és granulátumtechnológiai eszközök

DMN Westinghouse gyártó partnerünk több mint 45 éve tervezi és gyártja az ömlesztett porokat és granulátumokat feldolgozó iparágak számára a cellakerekes adagolókat és útváltó szelepeket és az ezekhez a területekhez kapcsoló egyéb alkatrészeket. Fő tevékenységük ezen gépek fejlesztése, gyártása és értékesítése.

A DMN Westinghouse személyre szabott megoldásokat kínál az élelmiszeripar, tejipar, műanyagipar, petrolkémia, vegyipar, gyógyszeripar, ásványfeldolgozás, energia- és biomassza iparágak számára. A cellakerekes adagoló és útváltó szelep termékcsaládok sokféle felhasználásra alkalmasak. Nem jelent akadályt a különleges gyártási technológiák során speciális termékek gyártásában való részvétel. A SAL higiénikus légzár kifejezetten a gyógyszeripar számára került kifejlesztésre.

A cellakerekes adagolók gyakori felhasználási területei a cukor, kakaó, keményítő, liszt, vegyipari alapanyagok, mészpor, porcelán agyag, szénpor, faforgács vagy épp olyan egyedi területek, mint például az újrahasznosított műanyagok és zöldséghulladék kezelése. A terméktől függően a cellakerekes adagolók javítható kivitelűek. Az adagolók alap kivitele személyre szabható a vevői igényeknek és speciális iparági követelményeknek megfelelően.

A DMN Westinghouse útváltó szelepei többféle méretben érhetők és változatos feladatokra használhatóak. A portfólióban megtalálhatóak a kúpos útváltó szelepek, lappal működő szelepek és csőelosztók de elérhető náluk golyós kivitelű, robosztus kialakítású útváltó szelepek is az ásványi anyagokkal ill. egyéb abrazív anyagokkal foglalkozó iparágak számára.

A Morris csatlakozók versenyképes opciót nyújtanak a szállítócsövek összekapcsolására. A Morris csatlakozók a pneumatikus por és granulátum szállítást szolgálja ki a teljes körű precíziós minőségű csatlakozó- és csőtermékekkel. Használhatók túlnyomásos és vákuumos alkalmazások esetében is. A csatlakoztatás általában nem igényel speciális csővég előkészítést, csak a sorjátlanítást, valamint a szennyeződések eltávolítását és a zsírtalanítást.

Kapcsolódó videó