Airpel szűrők speciális feladatokra

Airpel szűrőgyártó partnerünk világviszonylatban az elsők között található jelentős gyártási tapasztalatával és rendelkezésre álló erőforrásával a szűréstechnológia területén. 1939-as alapítása óta partnerünk szorosan követi az ipari folyamatokban felmerülő műszaki problémákat és olyan kiváló minőségű megoldásokat nyújt ügyfeleinek, amelyek maximálisan megfelelnek azok műszaki igényeinek.

Termékeik:

  • egyszeres szűrők
  • duplex szűrők
  • manuális öntisztító szűrők
  • automata öntisztító szűrők

Az Airpel szűrőkkel megvédhetjük a szivattyúkat a nem kívánt törmelékektől a szivattyúzott közegben, ezzel biztosítva a zökkenőmentes működést, kizárva a szivattyú károsodásának lehetőségét.

Az egyszeres szűrők elérhetőek 10 mikron szűrési hatékonyságig, 50 bar üzemi nyomásig és 260°C üzemi hőmérsékletig. Gyorskioldóval szereltek, amely megkönnyíti a szennyeződés gyors eltávolítását eltávolítását. Az egyszeres szűrők költséghatékony megoldást kínálnak a berendezések védelmére, a folyadékok tisztítására vagy értékes szilárd anyagok megmentésére azokban a rendszerekben, ahol az áramlás rövid időre leállítható.

A duplex szűrők használata olyan alkalmazásokra ajánlott, ahol követelmény folyamatos áramlás biztosítása, minimális nyomásveszteséggel. Ennél a típusnál az áramló közeget szűrő kamra véletlen megnyitása megakadályozható, mivel az útváltó mindig zárja a használatban lévő kamrát. Gyorskioldós kivitel elérhető.

Az öntisztító szűrők olyan alkalmazásokra ajánlottak, ahol a szűrőtisztítás során a folyadékáramlás nem szakadhat meg, illetve a kezelői érintkezés a folyadékkal nem ajánlott. Elérhető kézi és automata kivitelben 25 mikronos szűrési hatékonyságig, 18 m3/perc térfogatáramig és 35 bar üzemi nyomásig.

Kapcsolódó dokumentumok, linkek

Airpel szűrők speciális feladatokra ismertető