2600 Vác, Csatamező út 2.
+36 27 311-881
Plenty oldalkeverők

Plenty oldalkeverők

A Plenty Mixers keverőgyártó partnerünk piacvezető az oldalkeverők terén. 135 éves gyártási tapasztalatával a háta mögött a legszélesebb körű termékpalettát kínálja oldalkeverőt igénylő alkalmazásokra. Főbb iparágai:

  • olajipar,
  • étolajgyártás,
  • szennyvízkezelés,
  • vegyipar,
  • papír- cellulózgyártás

Változtatható szögállású oldalkeverőik feladata a tartályokban tárolt folyadékok homogenizálása, adalékok bekeverése, beoldása, illetve a tartályokban gyakran keletkező iszaplerakódások megelőzése. A fix szögállású keverőkhöz hasonlóan ezek is robusztus, " heavy duty" kivitelű berendezések és ennek következtében élettartamuk is meglehetősen hosszú. Karbantartásigényük meglepően alacsony. Alapkivitelben "jár hozzájuk" a nagy hatékonyságú öntvény propeller, a csúszógyűrűs tengelytömítés, valamint az egyedi, speciális tartályelzáró szerkezet - shut-off design -.

Az SSM típusok hajtóművel, míg az STM típusok pedig fogazott ékszíj meghajtással rendelkeznek. Egyedülálló oldalkeverő tengelytömítés megoldásuk lehetővé teszi a csúszógyűrűs tömítés cseréjét a tartály leengedése nélkül. Amíg a tengelytömítés cseréje megvalósul, addig kopás és korrózióálló kúpos felületek zárják le a tengelyáttörést. A tengely rögzítése és az ékzárás egy erre kialakított karimán keresztül csavarkötéssel biztosított, a tömítés cseréje alatt.

Az egység tartalmaz egy visszacsapó szelepet, amivel szétszerelés előtt 100%-ban meg lehet győződni, hogy az ékzárás valóban lezárja a tartály tengelyáttörését. A lezáráshoz nem használ a gyártó elasztomereket, (mint pl.: O-gyűrűk) melyek az idővel kophatnak, deformálódhatnak vagy elöregedhetnek a közegben.

Kapcsolódó dokumentumok, linkek:Ajánlat kérése: Plenty oldalkeverők